Rädslan

Rädslan

Nu har det återigen gått ett tag sedan jag skrev här. Jag har jobbat en del samt att jag inte haft inspiration till att skriva, mycket beroende på att jag dels inte ridit så mycket den senaste tiden. Anledningarna har varit många, ett tag berodde det på att jag saknade linser så såg inget. Sen jobbade jag mycket. Tappade allt och blev istället rädd ett tag så vågade inte.

Dock är jag på god väg att komma igång, jag har ridit lite nu och fick pausa under helgen. I fredags upptäckte jag att Tesla trampat på sin framsko så den var sne. På med boots och sen ringa hovis som kom i måndags. Så har ridit nu några gånger och inte känt mig speciellt rädd. Förhoppningsvis kan de släppa nu så jag kan komma igång på riktigt.

Imorgon har jag bokat in en dressyrträning för en tjej i stallet. Förhoppningsvis så blir det bättre om någon tjatar lite på mig. Har saknat att rida för någon då det är extremt roligt. Alla tips och råd man får gör ju att man kommer framåt. Jag känner att jag vill lära mig att rida min häst bättre.

Har inte uppdaterat om hur det gick på terränghoppningen. Det var min killes syster som hoppade Tesla då. Resan neråt gick jätte bra, dock slet Tesla sig när vi skulle lasta ur men det var mest mitt eget fel. Inne på ridbanan var hon först lite spänd eftersom det låg massa konstiga hinder framme. Men framridningen gick bra och även hoppningen. Stor guldsjärna till min häst. Hon stannade enbart två gånger och titta till. Men hon hoppade som hon inte gjort annat tidigare. Så nöjd och tacksam över henne. Även stort tack till min killes syster som red henne.

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *