motivationen dalar

motivationen dalar

God eftermiddag på er, sitter hemma hos min kille i Älmhult och bloggar lite. Blev att jag åkte hit spontant igår. Kände att jag inte hade något bättre för mig ändå. Vi hamnade hos mina svärföräldrar igår och käkade lite pizza och snackade en hel del. Vi var inte hemma förrens typ tre inatt.

Vi gick även upp tidigt för att hinna dra till Ikea en runda, vi köpte en tv bänk till sovrummet som vi strax ska montera ihop och möblera om lite. Dock är det ju inte i mitt hus utan i min killes lägenhet. Vi har ju ett distansförhållande och bor inte ihop. Tanken är att i framtiden ska vi hitta något tillsammans.

Till ridningen just nu, har verkligen noll motivation till att sitta upp. Varför vet jag inte. Men det senaste har varit svårt att motivera, ändå ville jag rida när jag inte kunde. Nu har jag fastnat i ett läge där det mesta jag gör med Tesla är på marken. Men ska ta tag i att rida nu då hon måste bygga upp lite mer kondis till terräng hoppningen. Jag är så taggad på att köra ner henne, mest för hennes skull. Ni som har dålig motivation vad gör ni för att få det att vända?

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *