Tömkörning

Tömkörning

Det har gått några dagar sen jag skrev sist. Beror på att jag jobbat en hel del och hittat på lite allt möjligt. Har hunnit med att dra ut Tesla i skogen en runda och det var spännande om jag får säga det själv. Hon var relativt spänd men mot slutet var hon jätte fin och verkligen mjuk. På jobbet har det gått bra och jag jobbar mycket kvällar.

Igår fick jag en idé om att jag skulle testa att tömköra Tesla igen. Hon var spänd först och gick emot tömmen. Sen släppte det mer och mer och hon var jätte fin på slutet, målet är att hon ska gå lång och låg då hon blir alldeles för spänd i sin halsmuskulatur annars. Men mot slutet så släppte hon jätte fint verkligen. En riktigt fröjd att se med tanke på att hon varit så svår med tömkörningen enligt mig.

Vi var ute i paddocken med.

Idag valde jag att koppla på transporten, har inte kopplat den tidigare så mycket som krånglade, men det blev ändå helt okej mot slutet. Dock när vi fyllde på spån i släpet, så såg jag att ena listen har lossnat och stack ut precis i höjd med hästens huvud. Efter en liten snabblagning hämtade jag in Tesla och gjorde iordning henne. Sen lastade jag och åkte en sväng igenom stan och stora vägen. Detta var mest för att jag skulle få känna på mitt släp att köra , och framförallt med häst i. Det gick jätte bra och jag känner mig redo inför våran resa till Skåne. Tesla ska hoppa lite terräng tillsammans med min pojkväns syster. Ska bli otroligt roligt att se.

Bilden är från idag.

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *