Grusade planer

Grusade planer

Vaknade tidigt idag men valde att somna om, Tror klockan var typ sju när jag vaknade första gången. Vände då på mig och sov vidare till tio, Får försöka att inte vända alldeles för mycket. Dock jobbar jag enbart kväll i veckan och är ledig en hel del. Dock ska jag upp tidigt för mitt möte på torsdag.

Kollade lite på tv och chillade hela förmiddagen. Kollade senare ut i brevlådan. Hade förhoppningar på att linserna skulle ligga där. Men nej, hade blivit lovad att dem skulle dyka upp idag. Så hoppas dem kommer till imorgon. Planen var att rida idag men inga linser, ingen ridning. Så otroligt trött på Synsam nu när dem krånglat så. Funderar över att byta till Eyeclinic som finns här där jag bor.

Var dock ute i stallet en runda och mockade till henne, fann ingen inspiration till att longera henne en gång till idag. Tror hon börjar tröttna själv på det stackaren. Men är linserna hemma imorgon ska jag longera lite sen sitta upp och skritta ut en sväng. Hoppas ni andra fick en bättre start på eran vecka!:D

Gammal bild, längtar upp i sadeln.

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *