Tålamodet försvann

Tålamodet försvann

Nu har onsdag kommit och vi är mitt i veckan, jag är fortfarande ledig. Jag ska jobba lite på fredag och sen börjar jag seriöst nästa vecka. Ska bli skönt att komma igång med verkligheten lite. Problemet just nu är att mina linser inte kommit ännu, väntat sen innan jul nu. Men nu verkar det som att jag ska få dem på måndag.

Kan inte köra utan egentligen men idag så orkade jag inte med det mer. Så jag satte mig i bilen och körde ut till stallet ändå. Ser någorlunda i dagsljus men kan inte köra alls på kvällen. Så gäller att vara ute på dagarna när det är ljust.

Av den anledningen har jag inte heller ridit något iår, jag längtar upp i sadeln. Jag har så många mål inför iår och känner att jag vill komma igång. Snart så ska jag sitta upp igen. Denna ofrivilliga vilan har istället inneburit massa arbete från marken istället. Hon har varit extremt lugn och fin att longera och även släppa lös det senaste. I början kändes hon stressad och sprang mest runt och flydde typ. Nu är hon lugn och man kan vara med och påverka hennes gångarter och så mer.

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *