December har anlänt!

December har anlänt!

Nu är mångas favoritmånad äntligen här! Förr älskade jag denna månaden men under dem senaste åren har jag tappat all min julglädje och all vinterfeeling. Dels beror det väl på att det sällan kommer snö, när den väl kommer stannar den inte kvar länge. I ca 4 år har julen känts extremt tung och även iår så känns den ofantligt tung.

Hur har det gått med Tesla det senaste då? Jo hon fick åka iväg och tävla lite med min stallkompis i sadeln. Vi har beslutat att jag inte kommer försöka hoppa henne innan sommaren kommer. Hon har varit extremt pigg och drar på i hoppningen. På tävlingen gick det bra, hon är mötesskygg så det var några incidenter på framridningen. Men i det stora hela är hon otroligt snäll och trevlig på tävling. Så att åka iväg själv med henne i framtiden på träningar exempel borde inte vara några problem alls. Hon hoppade en 90 cm klass och sen en 1 meter klass. Felfri i 90 och ett ner i 1 meter.

Tesla på tävlingen.

För min del tränar vi vidare på diverse olika saker. Jag har nästan lyckats komma över rädslan för att sitta upp. Har haft några bakslag där jag fått hjärtklappning och verkligen börjat skaka i hela kroppen när jag ska sitta upp. Bättre nu och det senaste har jag hoppat upp på diverse olika ställen och på olika pallar. Det ser jag som ett enormt framsteg. Sist jag hoppade upp så kände jag ej någon rädsla alls.

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *