Mörkerritt

Mörkerritt

God kväll på er, med creepypodden i öronen tänkte jag nu skriva om dagens uteritt. Efter det har jag tänkt att jag skall poppa lite popcorn och kolla på paradise hotel. Sen sova lite så man orkar med morgondagen.

Dagens uteritt fick bli ut i mörkret, jag hade tur att några andra i stallet skulle rida ut så då hängde jag på dem. Vi red en lagom runda med skritt samt trav, Dock blev ena hästen rädd en gång och då galopperade tesla iväg med mig. Satt dock kvar och är otroligt stolt över mig själv. Sen blev hon rädd ytterligare två gånger för något. Men jag satt kvar båda gångerna. Jag är nöjd över min prestation då jag ej ramlade av idag. Har fått mycket rädslor sen tidigare då det hänt en hel del sen jag köpte Tesla. Men det går framåt.

Imorgon är tanken, att jag ska rensa igenom min del av foderkammaren så att jag får lite ordning där. ser riktigt tråkigt ut om jag får säga det själv. Mest för att det ligger massa säckar med mat på bänken. Ska försöka putsa lite saker och skriva en packlista tills på lördag när Tesla ska tävlas.

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *