Hoppning x3

Hoppning x3

Hamnade här nu igen, sitter och kollar lite på tv. Ska strax göra lite mat innan jag tänker åka ut till stallet för att rida lite. Tänkte ta och rida ut en liten sväng med mycket skritt och lite trav. Tesla hoppades igår och därför ska hon gå lite lugnare idag tänkte jag.

Sen vi hördes sist har Tesla hoppats ca tre gånger. Första gången var hon vild som sjutton. andra gången lite mindre. igår var det kallare så lite piggare var hon allt. Det är min stallkompis som har hoppat henne då jag i dagsläge ej kan. Jag har varken kondisen eller balansen till att hoppa henne. Men det kommer i framtiden. Har haft funderingen på om jag inte köpt en alldeles för svår häst för mig. Men samtidigt så har jag fått lovord från många andra att detta är en häst jag kommer att ha riktigt roligt med. Samtidigt så kommer jag kunna hoppa henne snart med.

Är otroligt tacksam över att jag har en så snäll stallkompis, som både hoppar och ska tävla henne. Sån otrolig lättnad för mig då jag kan fokusera mer på dressyren ett tag tills jag känner att jag dels vågar försöka hoppa henne igen . Är även tacksam för mina andra stallkompisar och jag trivs så bra i stallet där jag står.

Teslas man börjar äntligen se bättre ut, jag testade att fläta ner den så att den skulle lägga sig. Det har inte hjälpt helt och hållet men bättre än innan. Ska dock testa ett annat knep som jag hittade på hippson. Hoppas det funkar bra.

Bjuder på en lite äldre sommarbild.

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *