Clinic med Peder

Clinic med Peder

God kväll på er! Kom precis ner från badet och hamnade här nu en sväng. Det har hunnit bli torsdag och jag har haft en otroligt trevlig vecka. Mer om det i ett annat inlägg.

Började dagen med att åka från Älmhult och hem till Värnamo, sen en snabbis ut till stallet för att mocka samt fixa foder till Tesla. När jag skulle gå och fylla vattenhinken ser jag något brunt komma flygande på vägen i riktigt snabb fart. Inser att det är en av stallets hästar som kommer tillbaka utan ryttare. Detta är en syn ingen människa vill se. Springer och fångar hästen och ringer ägare då det var medryttaren som var ute och red. Fick vidare information om att tjejen som red inte skadat sig och var påväg tillbaka till stallet. Skönt att det gick bra, gick lite med hästen för att den skulle lugna ner sig lite efter den springturen.

När allt lugnat sig åkte jag hemåt för att käka lite,och sen bar det av till Jönköping horse show. Vi började gå på mässan och kika lite innan vi satte oss och kollade hoppning i hall b. Jag tycker tyvärr inte mässan är jätte rolig på jkp horse show. Jag tycker det är roligare med Gbg horse show. Samtidigt får man stödja det som finns i närheten tycker jag så att det kan bli ännu bättre i framtiden!

Kvällens huvudmål var att kolla på Peders clinic. Alltså han är en sån stor inspiration den ryttaren. Måste säga att hans system han använder sig av är inspirerande och jag tycker han har ett sunt hästtänk. Man blev ju bara otroligt ridsugen av att stå och titta samt lyssna. Så imorgon ska jag sitta upp på Tesla och rida lite. På söndag ska Tesla hoppas av en stallkompis till mig. Anledningen är att jag dels inte klarar att hoppa henne själv just nu, sen ska min stallkompis tävla Tesla. Om ca tre veckor ska hon hoppa en 90 cm bed (A:0+A:0) samt en 1meters klass som är bedömning (A:0+A:0) . Ska bli otroligt kul att se detta, Sen kommer Tesla bli riktigt glad.

Bild från i somras, åh vad jag saknar Teslas man. Jag har råkat att rycka den ful. så jag väntar på att den ska växa ut.

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *