Markarbetspass

Markarbetspass

Hej på er, nu är det onsdag och det är snart dags för mig att åka ut till stallet, har ej bestämt riktigt vad jag ska hitta på med Tesla. Det återstår att se, kanske ta och hoppa lite. Hon behöver hoppas men det är jag som fegar ur just nu.

I måndags kom Erica förbi och då red jag lite markarbete på Tesla, Hon är jätte fin och ger en bra känsla. Dock upplevde jag att jag plockar nog för mycket i munnen på henne. Jag måste lära mig att rida med tydliga hjälper och inte rida med för många hjälper. Ska bli lättare i handen och rida mer med benen. Kan erkänna att jag tidigare haft hästar där jag har ridit mycket mer med handen och det har funkat bra. Därför hade det varit kul att inom snar framtid åka och träna lite dressyr för tränare.

Igår blev det uteritt för mig och Tesla, min kille följde med och red Lucky. Det var riktigt roligt att rida ut ihop med tanke på att min kille endast ridit en gång. Nu tyckte jag det var dags att rida igen och det gick skit bra.

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *