Packa packa

Packa packa

God eftermiddag på er, nu sitter jag framför datorn igen och har sökt lite jobb samt lyssnar på musik. Tanken är att börja packa strax för jag ska iväg ikväll. Blir borta tills på måndag som det ser ut nu. Blivit bjuden på Halloween fest tillsammans med min kille.

Ikväll ska vi käka lite tacos bestämde jag , imorgon ska vi mest ta det lugn och senare fest. Väljer att avstå att dricka då jag inte känner något behov av att häva i mig alkohol. Söndagen blir nog lite slapp men även ett besök hos svärföräldrarna. Vi ska felsöka min bil lite eller tja vi tror att adaptern som går mellan bilen och släpet gör att det blir lustigt när man kopplar på elen, min bil säger att det är fel på släpet och släpet blinkar som jag vet inte vad.

Idag började jag med en lång sovmorgon, samt lite frukost på det, tog bilen ner till stan och inhandlade lite födelsedagspresenter till min syster som fyller 9 nästa vecka. Hoppas på att det blir bra. Otroligt svårt att köpa presenter nuförtiden. Ingen som vet vad dem önskar sig. Visst det är tanken som räknas men ändå. Jag gillar att glädja andra. Har varit en sväng i stallet och mockat, efter jag packat klart ska jag ut en sväng igen och ta in Tesla samt packa klart höet då det var slut innan idag.

//Irmeli

2 reaktioner till “Packa packa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *