Fotografering och Longering

Fotografering och Longering

Började dagen med att ta en riktigt lång dag i sängen. Den började jag städa igenom lite. Fixade mig lite. sen kom min pojkvän hit. Då åkte vi gemensamt ut till Tesla och han mockade medans jag fixade mat och sen hämtade Tesla.

Knoppade henne och borstade igenom hennes päls. Lite otålig blev hon pga flugorna men det gick bra. Måste öva på mitt knoppande och även frisera till hennes man inför framtida knoppningar. Vi tog våra bilder på henne och jag är nöjd. Förutom att min kamera inte orkar med att ta bilder i den kvalitet den en gång gjort. Måste verkligen försöka köpa en ny. Har kollat lite på en Canon ev men jag vet inte riktigt.

Efter fotograferingen longerade jag Tesla på utebanan. Otroligt duktig var hon. Dock är hon väldigt pigg och lyssnar inte riktigt alltid på förhållningarna när man longerar med pisk. Longerar jag utan skiter hon i mig typ. Så ska försöka hitta en bra balans sen.

Bjuder på lite bilder från longeringen!:D

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *