Fick tugga grus igen…

Fick tugga grus igen…

Nu är det söndag kväll ,det har passerat lite tid sen jag uppdaterade sist. Dagen idag har bestått av sovmorgon och seriekollande. Åkte senare till stallet och mockade samt fixade kraft till Tesla. Idag fick hon vila lite och imorgon ska jag försöka rida ut.

Sist jag skulle rida ut, då gick det inte så bra. Minns ni att jag första ridpasset flög av Tesla ? Samma sak hände i torsdags när jag skulle rida. Jag blev så otroligt chockad måste jag säga. Så där är i lite på ruta ett. Vad orsakar dessa avramlingar? Visserligen har det hänt endast två gånger men båda lika oförklarliga. Nu slog jag mig inte lika illa som första gången. Jag satt kvar en bit men tappa balansen och hon tog då chansen och drog ner huvudet, då gjorde jag en kullerbytta över.

Gick dock in i ridhuset och satte upp igen, då vart det inga problem alls. Red ut min runda och upplevde henne lite stark i sista galoppen. Måste själv skaffa mer muskler och börja rida när hon går iväg så. Men ibland har jag fullt upp med att hålla balansen. Det kommer ta ett tag men sen så kommer jag ha övat upp min balans igen.

I fredags red jag igenom henne i ridhuset, med fokus på min sits och att rida utan stigbyglar. Red mest trav och även en del galopp. jobbigt för magmusklerna men bara att träna vidare.

Lördagen spenderades i Jönköping med min Pojkväns, mamma samt syster,.På kvällen fick hans syster hoppa Tesla och jag är imponerad över hur duktig ryttare hon är. Fick inspiration till att snart hoppa lite själv och insåg att snart kommer det vara jag som styr runt henne på hoppbanan lika grymt. Tesla fick hoppa lite bana och jag tror verkligen hon uppskattade att få jobba så pass mycket för Tesla är en arbetsmyra. Hon verkar lite smått seg och trist i början av passen, men efter en stund släpper det och hon blir som en tiger . Ska försöka klippa ihop lite film till er så ni kan få se !:) annars finns lite att kika på instagram, där heter jag Irmelielina för dem som vill hänga med om dagarna. 😀

Jag och Tesla i Lördags efter hoppningen!:D

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *