Var ett tag sen.

Var ett tag sen.

Nu blev det ett sånt där fint uppehåll märker jag, men jag har verkligen haft så fullt upp att jag knappt hinner. Sen är jag i en period där jag blir extremt trött om kvällarna. Man blir lite rädd men det är bara att köra på. Förra veckan hade jag hand om stallet dessutom så det blev dubbelt så mycket att hinna med. Samtidigt så var jag så pass dålig i fredags att jag var hemma. Både trött och en inkommande förkylning som drog ner mig.

Tesla har det gått bra med det senaste, jag har longerat lite och red ett dressyrpass i torsdags om jag inte minns fel. Hon var så otroligt fin och man får en sådan bra känsla och blir så glad av att rida henne. Men det sa förra ägaren med, trots att hon hade haft henne i 6 år så gav hon fortfarande än både självförtroende och en riktigt bra känsla i kroppen.

Jag måste jobba på ett problem jag upptäckt det senaste, det är att jag slutar rida henne och knappt får stopp på henne i galoppen. Detta gäller enbart när vi är ute med andra hästar. Rider jag själv är det inga bekymmer. Idag red jag ut med två andra nämligen och Tesla sprang som sjutton i galoppen och jag försökte rida in i rumpan på framförvarande utan att det var tillräckligt. Så red i förväg och galopperade ensam utan problem. Så hon blir ganska taggad när man rider med andra. Bara att ta och öva sen !

En bild från andra provridningen av Tesla.

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *