Dålig uppdatering

Dålig uppdatering

God kväll på er alla! Ber om ursäkt för dålig uppdatering det senaste. Anledningen är att det varit otroligt fullt upp, jag har både gått i skola och fått jobba. Började ett nytt jobb förra veckan. Börjar klockan 06 på morgonen och jobbar till ca 17. Därefter åker jag till stallet och har ej varit hemma innan klockan 21. Då har bloggandet blivit lidande.

Dock ska jag försöka bättra mig nu och ta mig tid till att hinna med lite, för jag tycker det är riktigt kul att blogga nämligen. Ska hinna med att städa igenom rummet idag och duscha tills imorgon. Börjar med lite jobb och sen ska jag åka till stallet och hoppa Tesla tänkte jag. Ska försöka få det på film med tänkte jag.

Idag har jag varit ledig ,vilket resulterade i sovmorgon och bara ta det lugnt hela förmiddagen. Åkte sen till stallet där jag red ut en runda på ca 30 minuter. Red ut igår med och red ett ganska hårt pass ute så hon var lite trött idag. Vi red igenom ett mindre samhälle och där stod lite barn som ville klappa och det fick dem. Tänkte att hon säkert skulle börja trampa runt men hon gjorde inget. Det var en liten tjej som var lite hästrädd som var framme och klappa samt kramade Tesla. Jätte mysigt, red vidare och travade henne lite sista biten. Vi hade tur för det började regna en liten bit innan vi var hemma men vi blev inte jätte blöta.

Passade på att putsa igenom utrustningen efter ridningen med, innan jag red iväg bytte jag pannband samt bett på Tesla. Pannbandet bytte jag då jag ville ha lite mer bling på det. Teslas gamla bett har blivit ganska slitet så bytte mot ett likadant jag köpte i söndags. Har en tendens till att glömma sakerna i bilen hela tiden och tänker att jag tar det nästa gång. Ne nu ska jag käka lite middag och sen åk ut för att ta in Tesla och sätta på hennes back on track som hon sover med på nätterna.

En bild på pannbandet.
En bild från efter dagens ritt. Lite blöt blev hon men inte jätte.
Bild på bettet, syns inte jätte tydligt vart det är sönder i gummit men nu är det utbytt!:D

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *