Utflykt idag

Utflykt idag

God morgon på er alla, nu sitter jag här igen och ska knåpa ihop lite om vad jag gjort det senaste. Först och främst måste jag berätta att jag och min kille, nu har gjort oss av med våran katt Twice. Det blev för mycket för min pojkvän då han är allergisk. Så han tålde henne inte tyvärr. Otroligt synd men hon har fått ett nytt och riktigt bra hem nu, där kommer hon förhoppningsvis få stanna många år.

Igår blev det en liten tripp till en camping i närheten. En kompis och hennes kille campade där och vi har inte setts på evigheter, så jag passade på att fråga om de ville ses. Vi har riktigt trevligt, grillade korv och spelade en massa spel. Det pratades en hel del med och de var om både gymnasietiden, hästar och annat. Jag gick ju hästgymnasium för några år sedan.

Idag planeras en roadtrip , först till Växjö och sen vidare mot Kalmar. Kommer inte gå in på exakt vad som ska göras. Det enda jag säger är att det är hästrelaterat. Först ska jag bara åka och införskaffa lite frukost på vägen. Vad ska ni hitta på idag?

Caspar min fd foderhäst.

//Irmeli

En reaktion till “Utflykt idag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *