Åh vad jag längtar!

Åh vad jag längtar!

Tills den dagen jag kan börja uppdatera mer om just ämnet häst, just nu upplever jag det lite svårt då jag sällan är i stallet. Men jakten på häst pågår fortfarande. Vem vet kanske det snart står en häst i stallet som är min?

Vart ska min häst bo om jag nu köper en, den kommer få bo i ett jätte trevligt stall, det finns totalt 9 boxar i stallet. Kommer troligtvis ej vara fullt när jag flyttar in heller. Jag har haft mina tidigare foderhästar där, mycket är för att det är väldigt bra gemenskap i stallet enligt mig. Har stått i ett större stall tidigare, där så upplevde jag att man ej var välkommen för att man ej var ute och tävlade. Tråkigt att det var så, kanske inte är så längre men varför byta ett vinnande koncept ? En bra sak till med stallet är att hästarna får vara ute länge, så tråkigt när man ser hästar som går in redan vi ett eller två på dagarna. Finns visserligen hästar som behöver gå in så tidigt av olika anledningar, dock tror jag att alla hästar mår bra av lång utevistelse.

//irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *