Falsterbo & Fotografering

Falsterbo & Fotografering

Nu har det blivit söndag och det är slut på denna veckan. Sitter nu här hemma i köket och lyssnar på musik och regnet som smattrar mot köksfönstret. Har idag hunnit med att städa i köket en del samt lagat lite mat.

Hade det jätte trevligt i Falsterbo tillsammans med Jenny, min killes syster. Vi kollade på hoppning hela dagen lång och jag sprang runt bland de olika butikerna på mässan och försökte se om det fanns något intressant. Köpte inte alls mycket utan en rosa Falsterbo tröja och en box från Equibox. Riktigt cool idé dessa tjejerna har. En typ av glossybox fast för häst istället. Ska bli riktigt trevligt att testa den och se vad man får för roliga saker. Var inne i Ps monter x antal gånger med, är jätte sugen på att införskaffa mig ett nytt träns där ifrån. Men vill inte göra det ännu då jag ej har häst ännu. Har just nu två stycken träns därifrån som jag köpt begagnade för billiga priser. Det ena är deras Flat out som ej säljs längre, det andra är Jump off.

En bild på innehållet jag fick i min Equibox!:)

Efter Falsterbo åkte vi hem till Jenny, då blev det fotografering kan jag lova. Kul erfarenhet för mig som fortfarande lär mig. Men jag måste säga trots att kameran inte levererar helt, så är jag riktigt nöjd med resultatet ändå. Det kommer att komma upp bilder lite senare 🙂

Jenny och Sarajevo.

Snart börjar det en ny vecka och jag håller på att planera lite, bland annat ska det eventuellt göras tre små resor med hemlig destination, vad jag ska göra får ni se senare. Men jag måste säga att jag är taggad inför kommande vecka nu!

//irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *