Taggad inför hösten!

Taggad inför hösten!

Ja visserligen vill jag att sommaren ska stanna här, men samtidigt vill jag att hösten ska komma. Fick mejl från skolan för några dagar sedan där dem bekräftade att jag får förlänga min kurs så att jag kan försöka ta mitt Ce kort till lastbilen. förhoppningsvis så står det även en häst i den tomma boxen i stallet där jag haft mina fd foderhästar. Så just nu rullar livet på framåt! Men nu ska jag njuta av ledigheten fram tills hösten. Ska kanske söka något extra jobb är tanken.

Idag är tanken lite grill samt Rix fm festival ikväll i Kristianstad. Efter festivalen styr jag bilen till Teckomatorp och ska sova borta hos min pojkväns syster då vi imorgon ska till Falsterbo! Super taggad på shopping och lite ridinspo! Någon mer som ska dit imorgon?

Fd foderhästen Caspar.

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *