Semester

Semester

Hej på er! Blev en tidigare semester än planerat faktiskt. Tanken var egentligen att det skulle bli i början av Augusti, valde dock att säga upp mig och stanna hemma istället pga många olika anledningar. En av anledningarna till att jag inte heller hållit igång här som jag velat är pga att jag jobbat extremt mycket. Så nu ska jag hinna med att både blogga och leta häst mer intensivt. Har redan skrivit på några intressanta hästar och inväntar en del svar från ägare. Men måste säga att det otroligt svårt för många ägare tar sej ej tiden att skriva tillbaka att dem inte är intresserade utan istället skiter man i att läsa mejlen eller sms. Vilket är otroligt synd att det är så. Absolut kan man ringa men de flesta lägger ej ut sitt nummer.

Under dessa dagarna jag lyst med min frånvaro så har vi fått en ny familjemedlem, katten Twice (Two Eyes är hela hennes namn) har följt med mig hem från Skåne och bor nu hos min pojkvän. Vi har henne på lite test då vi ej vet om vi kan ha henne pga att min pojkvän har lite allergi mot djur. Så vi får se just nu går det framåt.

En bild på Twice. Visst är hon söt!?

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *