Equimme vem är det?

Equimme vem är det?

Välkomna till denna blogg, Jag som bloggar här heter Irmeli. Jag har haft blogg i ganska många år,så många att jag ej kommer ihåg hur länge. Jag har hunnit fylla hela 23 år och har hunnit med lite det ena med det andra i livet. Under min tid på gymnasiet så läste jag till Hästskötare, när jag sedan skulle ut i arbetslivet var jag på lite olika ställen och jobbade som hästskötare men trivdes aldrig med att jobba som det på heltid. Jobbade senare i butik och kände mig förra året redo för nya utmaningar. En tanke jag haft i många år var att de borde vara ett riktigt kul jobb att köra lastbil. Sökte in till en utbildning i Jönköping där jag började i Augusti förra året. Under utbildningens gång förlorade jag tyvärr min mor som gick bort i cancer,hon är otroligt saknad. Maj iår gick jag klart min utbildning och klarade C-kortet men fixade tyvärr ej Ce-kortet. Som det ser ut nu så finns det möjligheter för mig att försöka klara det i höst istället. När jag är klar med det ska jag satsa på att börja köra lastbil.

Med tanke på mitt liv som är otroligt blandat så är det precis det ni kommer få följa med på. Idag så har jag ingen egen häst men målet är när jag slutat på mitt sommarjobb så ska jag skaffa häst.

Min fd foderhäst Caspar.

//Irmeli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *